• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg
INSCHRIJVEN VOOR DE AKTIVEITEN IN DE WINTERPERIODE VOOR DE SENIOREN

Ook dit najaar willen we weer optimaal gebruik maken van onze winterbanen. Via het onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de diverse activiteiten gedurende de winterperiode van 6 november 2017 t/m 16 maart 2018.

Overdag is het park geopend en kan iedereen (junioren en senioren) vrij spelen, behalve op de woensdagochtend. Dan is er Racket Trekken voor de senioren. Vrijdagavond is er ook Racket Trekken.

De bardienst wordt gedraaid door de teams van de baanreserveringen.
De bartas wordt opgehaald door de 1e ploeg van de avond in toerbeurt en de slotploeg sluit de bar en brengt de bartas weer weg. Het bartasrooster vind je onder de kop Wintertennis. Tijdens de activiteiten zullen de bardiensten worden ingevuld door de commissie.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via e-mail wintertennis@tvleimuiden.nl

!!!!! INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT 31 OKTOBER !!!!!
Ook dit jaar zullen er 3 banen beschikbaar zijn voor de reserveringen. De 2 andere banen zijn vrij gehouden om vrij te kunnen spelen of om les te krijgen. De inschrijving gaat in volgorde van binnenkomst: “vol is vol” waarbij dubbel spel boven enkel spel gaat.Ook kan de aangevraagde avond worden omgezet naar een andere avond of de tijdsduur verkort worden van 1,5 uur naar 1 uur.
Zo ja, ga door naar vraag 2, bij nee ga door naar vraag 3
Om meerdere opties te selecteren, gebruik de Ctrl (control) toets
Dit zullen niet meer dan 2 activiteiten zijn.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com