• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

De Westeinder Jeugd Kampioenschappen worden dit jaar georganiseerd door TV Kudelstaart en zullen gespeeld gaan worden van 24 t/m 28 april, met uitzondering van 27 april, want dan is het Koningsdag. Je kunt je via toernooiklapper inschrijven. De inschrijving sluit op Zondag 9 April.

Het thema van dit jaar is “Onderwaterwereld”, met als slogan: “Een duik in het diepe”. Klik op de afbeelding voor de flyer in pdf-formaat.

Geachte lezer,

Alles begint met een visie en beleid, wij hebben een jeugdbeleidsplan geschreven, waarin wij naar onze beleving alles ten aanzien van de jeugd hebben benoemd. Het document is hieronder te lezen:

Jeugdbeleidsplan Tennisvereniging Leimuiden 2017 1.0

Mocht u vragen / opmerkingen / aanvullingen hebben, horen wij graag.

Het beleid ligt er, nu aan de bak. Ledenwerving, er met de jeugd een mooi seizoen van maken met veel tennis en lol.

Met vriendelijke groet,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Jeugdleden en ouders van onze jeugd,

We hebben net weer de tikkietik toernooi 2014 achter de rug en dit was weer de afsluiting van het zomerseizoen.

Het was een zeer bewogen jaar en toch hebben we met elkaar leuke toernooien gespeeld.

Veel enthousiaste kinderen hebben weer gestreden voor een bekerplaats, van zowel Oranje, Groen en Geel.

Wij bedanken jullie hiervoor, want zonder jullie kunnen we dit niet voor elkaar krijgen.

Wij van de Jeugdcommissie hebben het met veel plezier gedaan, maar...

Op zondag 22 maart organiseerde Tennisvereniging Leimuiden in samenwerking met Touch Tennisorganisatie een tennisclinic voor de jeugd. Eigen leden en geïnteresseerden konden daaraan deelnemen. Meer dan 30 kinderen deden mee, waarvan meer dan de helft nog geen lid van Tennisvereniging Leimuiden was. Onder leiding van Kim de Weille, die werd bijgestaan door oudere jeugdleden van de club, kregen de kinderen de eerste beginselen van het tennis uitgelegd. Onder een prachtig lentezonnetje werd een programma afgedraaid tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Het nieuwe seizoen is bij ons volop aan het losbarsten. Over ruim een week begint de voorjaarscompetitie weer. De ledenstop is onlangs opgeheven, zodat mensen die de tennissport willen beoefenen, zich weer kunnen aanmelden om lid te worden.

Tijdens de meivakantie werd van 28 april t/m 2 mei het WJK toernooi gespeeld bij TV Leimuiden. Het thema dit jaar was Tropical, wat op het park duidelijk te zien was. Wuivende palmen, kleurrijke surfplanken, vlaggetjes en alle deelnemers werden verwelkomd met een tropische cocktail en een Hawaï slinger. Aloha, welkom op het WJK! Dit was de derde editie van dit nog jonge jeugdtoernooi. TV Leimuiden, TV Rijsenhout en TV Kudelstaart organiseren om de beurt de Westeinder Jeugd Kampioenschappen. De jeugd kon zich inschrijven in verschillende onderdelen en speelsterkten.