• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste leden,

Na uitvoerig overleg met de tennisverenigingen, de tweesprong en Time off, hebben wij een samenwerkings overeenkomst getekend om de tweesprong, misschien, een betere bezetting te laten krijgen.
Het grote bijkomend voordeel voor onze leden is dat de prijzen behoorlijk omlaag zijn gebracht en zijn wij trots op het gezamenlijke resultaat.

Brief omtrent de overeenkomst en de nieuwe bijbehorende prijzen.

Onze verenigingssponsor TennisDirect heeft dit weekend een speciale Black Friday actie:
10 % korting op ALLES! Geen uitzonderingen, dus bovenop de huidige Big Sale!

Klik op de afbeelding om direct naar de website van TennisDirect te gaan!

Beste leden,

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018. In dit stukje staat aangegeven hoe je dit kunt doen. Ook zijn er een aantal documenten met extra informatie.

Er zijn twee competitiesoorten: door de week en op zaterdag/zondag. Het is niet de bedoeling om voor beide competitiesoorten in te schrijven. Maak als team zelf de keuze voor doordeweeks of zaterdag/zondag.

Schrijf je in voor 1 december 2017, dan hebben we nog de tijd om de teamindelingen te maken en alles bij de bond aan te melden. Op 16 december moeten de aanmeldingen bij de bond binnen zijn. Je kunt je alleen aanmelden door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen

Op zaterdag 9 december 2017 zal weer de traditionele Kerstmarkt van Leimuiden worden gehouden Bij de Boerderij. Een inmiddels zeer succesvol en drukbezocht evenement in het dorp voor jong en oud, inwoners en hun gasten.

Nieuw onderdeel van de Kerstmarkt is de Rotary Santa Run in Leimuiden. Daarbij kan men 2,5 à 3 kilometer lopen, rennen of huppelen voor het goede doel. Na afloop ontvangt ieder een medaille en een gratis warme chocomel. Daarna kan men heerlijk over de Kerstmarkt slenteren en genieten van stalletjes vol kerst ideeën en cadeaus, glühwein, snert en worst, en een speelhoek voor de kinderen. 

Iedereen mag meedoen, individueel of als groep. Voorwaarde is natuurlijk wèl, dat alle lopers verkleed gaat als SANTA.

Ook voor onze vereniging is er weer de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de najaarscompetitie. Er zijn 7 speeldagen, zie bijlage speeldata najaar 2017.
Er zijn meerdere inschrijfmogelijkheden. 
Maar onze vereniging stelt alleen de zaterdag en de zondag beschikbaar.
En daarnaast, door de week, alleen als het overdag is – ochtend en middag.
Dus…. Niet de avonden door de week!!!
Bekijk de inschrijfmogelijkheden op de andere bijlagen