• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Bestuur

Voorzitter Jan Beeks 06-54987404 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Co Moolhuizen 06-22312087
Activiteiten Jeanette van der Vliet 06-53481941
Jeugd Marcel van Bruggen 06-53770649
Penningmeester Dick Straathof 0172-509902 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Commissies

Activiteitencommissie Jeanette van der Vliet 06-53481941 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dirk Zaal    
  Marijke Riksen    
  Saskia Brussen    
  Sanne van der Meer    
  Veronic Verberne    
  Angela Brug    
Barcommissie Michel Semp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Andre van Raad  
Digitale commissie Richard van der Veen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jordan van Welsum  
Jeugdcommissie Marcel van Bruggen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jessica Spaargaren    
  Annelotte van Berkel    
  Yvonne Rotteveel    
  Gregory Monsees    
  Wilco Koot    
  Roelof Achterveld    
Open Toernooi commissie Richard Klein (toernooileider)   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        
  Mark de Vries    
  Mats Heuzen    
  Marjolijn van Berkel    
  Sandra de Koning    
  Sophie de Blois    
  Bianca Klein - van der Meer    
  Yolanda Klaasse Bos    
  Lida Schuurbiers    
  Carla Wesselius    
Sponsorcommissie Geerko Postma 06-37431096 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Hester Dijkgraaf - Beelen    
  Dick Bloksma    
Technische commissie Harry Dautzenberg 06-13374417 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Ans Straathof    


Overige

Barrooster Fred de Wagenaar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatie onderhoud park Ed Fallaux 06-46303338 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Jeanette van der Vliet   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Marcel van Bruggen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennistraining I'M Tennis   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.