• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Bestuur

Voorzitter Jan Beeks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris René Pol
Activiteiten Jeanette van der Vliet
Jeugd Marcel van Bruggen
Penningmeester Dick Straathof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Commissies

Activiteitencommissie Jeanette van der Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dirk Zaal  
  Marijke Riksen  
  Saskia Brussen  
  Sanne van der Meer  
  Veronic Verberne  
  Angela Brug  
Barcommissie Michel Semp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Andre van Raad
Digitale commissie Richard van der Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jordan van Welsum
Jeugdcommissie Marcel van Bruggen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jessica Spaargaren  
  Annelotte van Berkel  
  Yvonne Rotteveel  
  Gregory Monsees  
  Wilco Koot  
  Roelof Achterveld  
Open Toernooi commissie Mark de Vries (toernooileider) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        
  Richard Klein  
  Mats Heuzen  
  Marjolijn van Berkel  
  Sandra de Koning  
  Sophie de Blois  
  Bianca Klein - van der Meer  
  Yolanda Klaasse Bos  
  Lida Schuurbiers  
  Carla Wesselius  
Sponsorcommissie Geerko Postma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Hester Dijkgraaf - Beelen  
Technische commissie Polin Lam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Belinda Koopman  


Overige

Barrooster Fred de Wagenaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatie onderhoud park Ed Fallaux Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Jeanette van der Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Marcel van Bruggen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennistraining I'M Tennis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.