• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Goedendag teamcaptain!

Op zondag 9 juni 2019 (Eerste Pinksterdag) wordt het Witte Sokken Toernooi gehouden bij T.V. Leimuiden. Op dit toernooi draait alles om sportiviteit, rivaliteit en vooral ook gezelligheid! Om dit te bevorderen hebben we een spelvorm bedacht waarin we het in teams van 4 of 5 spelers tegen elkaar opnemen op de tennisbaan. Naast het sportieve deel hebben wij ook nog een originaliteitsprijs voor het team dat het mooist is verkleed, bedenk hierbij ook een goede teamnaam. Uiteraard sluiten we met behulp van de DJ's het toernooi af met een feestje naast de baan. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team, 10 euro daarvan zal gereserveerd worden voor een lekkernij. Mede mogelijk gemaakt door Prik en Proost!

Wij willen jou als teamcaptain vragen een team te formeren om deel te nemen aan dit nu al legendarische toernooi! Er is plek voor een beperkt aantal teams en VOL = VOL dus schrijf je snel in! Maximaal 3 leden van TV Leimuiden per team. En minimaal 1 heer en 1 dame per team.

Zie de flyer voor extra informatie. Inschrijven kan via onderstaande link:

http://tvleimuiden.nl/wittesokken

Na inschrijving ontvang je een Tikkie om het inschrijfgeld te voldoen. Pas na betaling van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief.

Met sportieve groet, 

De organisatie van het Witte Sokken Toernooi

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook Tennisvereniging Leimuiden dient aan deze wet te voldoen en heeft een aantal documenten opgesteld:

Beste allemaal,

Afgelopen donderdag 31 januari 2019 heeft de Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden mij als nieuwe voorzitter en opvolger van Ed Fallaux gekozen. Ik ben vereerd met de warme ontvangst en steun door de leden van TV Leimuiden om als voorzitter gekozen te mogen worden.

Als dank voor zijn tomeloze inzet en bevlogenheid in de afgelopen 12 jaar heeft de ALV Ed verkozen tot Lid van Verdienste. Meer dan terecht. Ed heeft een bloeiende club gebouwd met een prachtige tennis accommodatie, een grote groep trouwe vrijwilligers en sponsoren en bovenal een gezellige schare tennissende leden. Ed heeft vanaf 2007 tennis weer op de kaart gezet in Leimuiden. Maar we zijn nog niet van hem af. We zijn blij dat hij beschikbaar blijft als onze coach voor het bestuur, zijn bijdrage blijft leveren in de onderhoudscommissie en in de bouwcommissie voor de uitbreiding van ons clubhuis en de nieuwe 6e baan en minibaan. Hiermee is de continuïteit voor onze vereniging en voor de bouw van een toekomst bestendig sportpark goed geborgd.

Op 14 november 2018 hebben wij in een speciale ALV de aanwezige leden geïnformeerd over onze definitieve plannen en planning.

Wij beginnen met de uitbouw van het clubgebouw, waarbij er oa. nieuwe kleedkamers incl. douches en een werkruimte/opslag worden gecreëerd. Wij hopen in januari 2019 te starten en in april klaar te zijn.

In november 2019 hopen wij te starten met de aanleg van de 6e baan en de minibaan. De oefenmuur die op tekening staat, komt mogelijk in een later stadium, maar is in 1e instantie wegbezuinigd.

Wij bedanken de bouwploeg (Ed, Rene, Piet, Marcel, Thomas en Roelof) voor haar voorbereiding en de aanwezige leden voor de belangstelling.

TV Leimuiden gaat bouwen aan een nog mooiere toekomst!

Het bestuur van TV Leimuiden