• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste leden van TV Leimuiden,

Na vele mooie jaren neem ik afscheid als trainer op TV Leimuiden. Ik heb met zeer veel plezier gewerkt op jullie club. Na zoveel jaar moet ik toegeven dat TV Leimuiden ook wel een beetje 'mijn' clubie is geworden. Ik heb sommige jeugdspelers volwassen zien worden, beginners zich zien ontwikkelen tot meer ervaren spelers. Het warme contact met veel spelers, het warme onthaal op de club (maar ook in de supermarkt, bij de bakker, etc) zal ik zeker gaan missen, evenals het fijne contact met Kim. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, de samenwerking en het plezier in de afgelopen jaren.

Ik zal het komende seizoen actief zijn als trainer binnen onze nieuwe organisatie I'M TENNIS. Daarnaast zal ik samen met Mario den Blanken actief zijn op het gebied van tennis events, zoals toernooien, kampen, clinics, etc. Ik zal veel van jullie dus nog wel tegen komen hier en daar op de baan.

In samenwerking met de nieuwe Jeugdcommissie zijn we op zoek gegaan naar een vervanger. Ik denk dat wij een perfecte opvolger hebben gevonden in de persoon van Bas Klaassen. Bas is een zeer ervaren en gepassioneerde trainer. Ik ben ervan overtuigd dat hij de geknipte persoon is op het tennis in Leimuiden verder te ontwikkelen en de vereniging te ondersteunen. Ik wens hem daarbij heel veel plezier en succes. Ik kan jullie alleen maar adviseren om je aan te melden voor de lessen. Dat kan via onze nieuwe website www.imtennis.nl

Nogmaals dank voor de fijne jaren. 

Met sportieve groet,

ArJan Wille