• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Na 15 jaar, heeft onze secretaris Veronic Verberne, afscheid genomen als secretaris van het bestuur. 15 jaar is een hele tijd en daar zijn wij Veronic dan ook absoluut erg dankbaar voor! Met een bloemetje en presentje hebben wij tijdens de laatste ALV Veronic in het zonnetje gezet. Reuze bedankt voor al die jaren Veronic!

P.S. Ik hoorde in de wandelgangen dat Veronic zich direct heeft aangemeld voor de ac commissie, fijn zulke leden!!

Veronic wordt opgevolgd door Co Moolhuizen, die zich bij het bestuur had aangemeld om deze functie te gaan vervullen, geweldig natuurlijk dat Co deze plek wilde invullen. Co heeft veel bestuurlijke ervaring vanuit zijn vorige bedrijfsfuncties en ook tegenwoordig als bestuurslid van de Dorpsraad. Wij zijn Co dankbaar dat hij het secretariaat op zich wilt nemen en wensen Co ontzettend veel succes!

Tijdens de ALV werd ook Marcel van Bruggen voorgedragen en benoemd als bestuurslid jeugdzaken. Ook Marcel zijn wij reuze dankbaar dat hij zich beschikbaar heeft gesteld. De meeste leden kennen Marcel natuurlijk als DE organisator van het beachvolleybal en het Ned. kampioenschap Bonaken om maar iets op te noemen. Marcel, welkom en wensen wij ook jou heel succes in deze nieuwe zeer belangrijke functie!