• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Best lid van TV Leimuiden,

Het is vanaf nu weer mogelijk om je online in te schrijven voor bardiensten bij TV Leimuiden. Ga naar http://www.afhangbord.nl en schrijf je meteen in!

Lees alvorens je in te schrijven eerst aandachtig de vernieuwde spelregels door. Deze zijn hier te vinden of binnen de bardienstplanner onder de knop "Reglement". Ga voor alle informatie over het barrooster en het inschrijven naar de speciale barroosterpagina.

Weet je je wachtwoord niet meer of heb je nog geen logingegevens ontvangen? Ga dan naar

http://www.afhangbord.nl/content/html/31.asp om een (nieuw) wachtwoord aan te vragen. Mocht dat niet lukken, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en de
logingegevens worden zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Om te voorkomen dat er lege plekken in het barrooster ontstaan, zullen leden, die zich nog niet
hebben ingeschreven voor de bardienst, vanaf woensdag 19 maart willekeurig worden ingedeeld op de open plaatsen. Mocht je geen tijd hebben kunnen vinden om je bardiensten uit te kiezen, dan kun je later door in te loggen op www.afhangbord.nl zien wanneer je bent ingedeeld. Er zal ook één week en één dag voor elke bardienst automatisch per e-mail een herinnering worden gestuurd, mits er een geldig e-mailadres is ingevuld in uw KNLTB Afhangbord profiel.

In het clubhuis zal na afronding een kantine exemplaar van het rooster worden neergelegd. Verder wordt op onze website regelmatig de bijgewerkte pdf-versie van het barrooster gepubliceerd.

 

Met vriendelijke groet,
Jordan van Welsum en Colette Galesloot
Namens TV Leimuiden