• foto1.jpg
 • foto2.jpg
 • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden,

In deze Nieuwsbrief:

 1. Oppoetsen park 14 maart voorbereiding seizoen 2020
 2. Opening toekomst bestendig tennispark 29 maart
 3. Tennis Pub Quiz 6 maart GAAT HELAAS NIET DOOR
 4. Nominatie Goed voor Elkaar bokaal
 5. Barrooster aankondiging
 6. En dan nog even dit

1. Oppoetsen park 14 maart voorbereiding seizoen 2020
Zaterdag 14 maart gaan we het park weer helemaal seizoen klaar maken. We zoeken hulp van een 15-tal vrijwilligers om ons park weer helemaal spik en span te maken. Zowel in ons clubhuis als buiten moeten we de boel oppoetsen opruimen en helemaal gereed maken voor weer een fijne tenniservaring voor onze leden en bezoekers. We starten om 9 uur en verwachten om 12 uur klaar te zijn. Er is al veel werk verzet door de bouw en park commissie. Dus spring in de benen en meld je even aan of kom gezellig langs om samen met je andere clubleden en maten mee te helpen. Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee met wat lekkers. Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2. Officiële seizoen opening vernieuwde Tennispark TV Leimuiden 29 maart
Op zondag 29 maart organiseren we de Officiële seizoen opening van ons vernieuwde Tennispark TV Leimuiden. In de ochtend hebben we het openingstoernooi voor de jeugd en in de middag voor de senioren. Einde van de middag rond 15.30 uur zullen we dan het park officieel openen met al onze leden, sponsoren, Gemeente Kaag en Braassem, projectgroep Leimuiden West, donateurs en ander diverse genodigden. Na 6 jaar plannen maken samen met de Projectgroep Leimuiden West kunnen we eindelijk de kroon op ons werk zetten met een prachtige uitbreiding van ons clubhuis met nieuwe kleedkamers en onderhoudsruimte maar natuurlijk ook de spiksplinternieuwe extra tennisbaan en minibaan voor de jeugd. Natuurlijk ontbreken een drankje en een snackje niet. Binnenkort zullen we alle leden een uitnodiging en programma versturen.

3. Tennispub Quiz 6 maart 2020
De Tennispub quiz van 6 maart is helaas geannuleerd en gaat niet door. In overleg met de Joris en Niels zoeken we naar een nieuwe datum. (wordt vervolgd)

4. Nominatie Goed voor Elkaar bokaal
TV Leimuiden is genomineerd voor de Pro Kaag en Braassem “Goed voor Elkaar bokaal”. Net als afgelopen 3 jaren organiseert Pro Kaag en Braassem voor verenigingen die onze gemeente mooier, gezonder, leuker, duurzamer, sportiever maken de Goed voor elkaar bokaal. TV Leimuiden is hiervoor genomineerd dankzij een aantal actieve en slimme leden. Vanaf 24 februari kunnen alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerden op https://www.prokaagenbraassem.nl/nominaties-goed-voor-elkaar-bokaal-2020/ . Klik op 3. Tennisvereniging Leimuiden. Vul je naam, emailadres en woonplaats in en stem op Tennisvereniging Leimuiden!

Stemmen kan tot en met 22 maart. Geef je stem dus aan TV Leimuiden!! Op 23 maart maakt Pro Kaag en Braassem bekend wie de felbegeerde bokaal en € 500,00 wint. De € 500,00 willen we gaan besteden aan twee bankjes en sleepnetten voor op onze nieuwe tennisbaan.

5. Barrooster aankondiging
In de komende twee weken dan gaan we onze leden weer verrassen met het nieuwe barrooster. Net als afgelopen jaren zul je dan een email ontvangen waar je de bardiensten voor 2020 kunt inplannen. De meeste leden doen dit gelukkig heel snel om de beste plekken te boeken die bij hun agenda’s passen. We raden alle leden om dat dit jaar weer te doen. Als je je bardienst ingeboekt hebt en je blijkt achteraf niet te kunnen dan zoek je zelf voor een vervanger. Iedereen is daar aan gewend dus dat moet weer gaan lukken in 2020.

6. En dan nog even dit

 • Nieuwe website is in de maak inclusief nieuwe jaarkalender, binnenkort meer!
 • De KNLTB pasjes worden dit jaar niet vervangen. De huidige pasjes kun je gewoon blijven gebruiken
 • Het seizoen gaat begin april starten, TV Leimuiden heeft maar liefst 32 teams in de competitie. Wat leuk, zoveel animo. Veel succes.
 • Onze leraar Bas Klaassen is voornemens op de 2 vrijdagen ervoor wedstrijdtrainingen te gaan geven aan de teams, zodat je met je team zeer goed beslagen aan de competitie kan starten. Daarom zetten wij ook in op 16 kampioenschappen. Binnenkort meer hierover.

Tot 14 maart schoonmaakochtend en/of 29 maart openingstoernooi en officiële opening toekomst bestendig tennispark.

 

Jan Beeks
Voorzitter