• foto1.jpg
 • foto2.jpg
 • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden, 

In deze Nieuwsbrief:

1. ALV 29 januari 2020
2. Contributie incasso 2020
3. Tennispub Quiz 6 maart 2020
4. Officiële en seizoens opening vernieuwde Tennispark TV Leimuiden 29 maart
5. Speciale actie van onze sponsor Tennisdirect

 

1. ALV 29 januari 2020
Op 29 januari 2020 heeft het bestuur aan zo’n 30 leden (financiële) verantwoording afgelegd voor het gevoerde beleid van 2019.

Belangrijkste onderwerpen:

 • Een bijzonder jaar waar we een groot deel van Fase 1 en fase 2 hebben uitgevoerd in het kader van het toekomstbestendig maken van ons tennispark. We hebben inmiddels allemaal kunnen zien dat fase 2 zijn voltooiing nadert en (ruim) voor de officiële start van het seizoen gereed is. Door bijzondere donaties hebben we een aantal financiële tegenvallers goed kunnen opvangen. Het park is er echt van opgeknapt en erg fraai geworden.
 • Een kleine groep leden gaat zich buigen hoe en waarmee we in de komende jaren nieuwe leden gaan werven en behouden om daarmee optimaal gebruik te maken van de extra baan capaciteit.
 • We gaan voor de fase 1 en 2 vrijwilligers een leuke middag organiseren om hen te bedanken voor hum tomeloze inzet en bijdrage bij de verbouwing van ons park.
 • Oscar Franse en Leen van der Sar zijn gekozen als leden van de kas controle commissie voor 2020.
 • De contributie voor 2020 blijft ongewijzigd.
 • Onze secretaris Co Moolhuizen heeft afscheid genomen na uitgebreid te zijn bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Hij werd verrast met bloemen. René Pol is gekozen op voordracht van het bestuur en verkozen tot nieuwe secretaris. Heel veel succes René in deze uitdagende bestuursfunctie!
 • Onze trouwe Technische Commissie leden Ans Straathof en Harry Dautzenberg hebben na ruim 10 jaar afscheidsgenomen, Ook zij werden uitgebreid en onder luid applaus bedankt en verrast met bloemen. Zij worden opgevolgd door Polin Lam en Belinda Koopman; heel veel succes dames!
 • Ook bij de Open Toernooi Commissie zijn er wisselingen aangekondigd. 2020 is een overgangsjaar, waarbij Richard Klein als huidige voorzitter van de Open Toernooi commissie zijn taken gecontroleerd zal overdragen aan Mats Heuzen en Mark de Vries. Susan Vernooij gaat Ed helpen bij het indelen van de bardiensten bij het Open Toernooi.
 • Bij de Activiteiten Commissie zijn Susan Vernooij en Erik Markx toegetreden, Heel veel plezier en succes gewenst beiden!
 • Helga Klomp is gestopt met haar activiteiten voor de Sponsorcommissie. Haar taken wordt overgenomen door Hester Dijkgraaf. Helga was niet aanwezig maar die gaan we nog verrassen met een leuk presentje. Veel dank voor Helga en Hester veel succes in je nieuwe rol! Geerko Postma heeft aangegeven in 2021 te willen stoppen. Samen met het bestuur gaat de sponsorcommissie op zoek in 2020 naar een opvolger van Geerko.
 • De Barcommissie zoekt nieuwe commissieleden. André van Raad en Michel Semp hebben aangegeven de lopende zaken nog te willen afhandelen maar willen graag hun taken overdragen.
 • Ook de Jeugdcommissie kan 2 nieuwe leden gebruiken.
 • Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • Co Moolhuizen heeft het Huishoudelijk reglement aangepast aan de huidige tijd. Dit is unaniem aangenomen door de ALV.
 • Het rooien van de essenbomen en herplanten van nieuwe bomen is vanwege financiële redenen uitgesteld naar begin 2021.
 • Het complete verslag van de ALV is voor onze leden op te vragen bij onze nieuwe secretaris René Pol: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Contributie incasso 2020
De incasso’s voor de contributie inning zullen dit weekend aangeboden worden aan de bank. De verwachting dat deze in de loop van volgende week geïncasseerd gaan worden.

3. Tennispub Quiz 6 maart 2020
Onder leiding van Joris van Velzen en Niels Ax wordt op vrijdag 6 maart voor het tweede jaar in successie de beroemde TV Leimuiden Tennis Pub Quiz georganiseerd. Schrijf je in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In 2019 was de avond zeer druk bezocht en bijzonder gezellig. Zeker een aanrader. Zie ook de aankondigingen op Facebook.

4. Officiële en seizoensopening vernieuwde Tennispark TV Leimuiden 29 maart
Op zondag 29 maart organiseren we de Officiële en seizoens opening vernieuwde Tennispark TV Leimuiden. In de ochtend hebben we het openingstoernooi voor de jeugd en in de middag voor de senioren. Einde van de middag rond 15.30 uur zullen we dan het park officieel openen met al onze leden, sponsoren, Gemeente Kaag en Braassem, donateurs en ander diverse genodigden. Natuurlijk ontbreken een drankje en een snackje niet.

Binnenkort zullen we alle leden een uitnodiging en programma versturen.

5. Speciale actie van onze sponsor Tennisdirect
De Australian Open is afgelopen weekend met weer een paar hele mooie finalepartijen afgesloten. Bij de dames won Kenin van Muguruza met 4-6, 6-2 en 6-2. Na een zinderende 5 setter versloeg Djokovic nipt bij de heren de runner-up Thiem en prolongeerde zijn titel. De Australian Open is voor de tennismerken hét moment om met nieuwe collecties te komen. Deze staan nu vrijwel allemaal bij TennisDirect online!

Onze sponsor TennisDirect heeft weer een paar hele mooie aanbiedingen:

1. NL-schoenen: https://www.tennisdirect.nl/tennisschoenen - 10% korting op alle schoenen (nieuwe en oudere collecties).
2. NL-teamkleding: https://www.tennisdirect.nl/teamkleding - op voorgeselecteerde teamkleding wordt bij een minimale afname nog eens korting toegepast.

Meer informatie bij de sponsor commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Beeks
Voorzitter