• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden,

1. TV Leimuiden sponsor Tennis Direct actie
Onze clubsponsor Tennis Direct biedt wederom een mooie najaar actie aan: Tot en met 31 oktober geldt bij besteding van €50 en meer op alle sale artikelen een extra korting van 10 % met de clubcode “CLUB10”.

2. Kaag en Braassem tennis toernooi
Het jaarlijkse Kaag en Braassem tennis toernooi wordt dit jaar georganiseerd door TV Alkemade in Roelofarendsveen. De onderdelen zijn Heren dubbel, Dames dubbel en Mix. Inschrijving gaat uit van actuele ranking. Het toernooi wordt gehouden van 10 tot en met 20 oktober 2019. Inschrijven kan tot 1 oktober via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=50243DC2-4127-42EC-A730-DC9FDCF06659.

3. Fase 2: de aanleg van een nieuwe tennisbaan en een minibaan met oefenwand
Op dinsdag 24 september organiseren we een informatieavond voor de bewoners grenzend aan ons park op de Kievit, Beukenlaan en Dennenlaan. Vanaf 20 uur in het clubhuis gaan we ze bijpraten over de plannen van Fase 2. Alle leden en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Begin november starten we met het ruimen van het groen tussen SV Kickers en TV Leimuiden en het afgraven van de plaats waar de nieuwe baan 6 en de minibaan moeten komen. We zullen hiervoor een tijdelijke noodbrug moeten aanleggen over de sloot bij de Kievit ter hoogte van de grens tussen de Kickers en TV Leimuiden. Dit kan tijdelijk een reductie van beschikbare parkeerplaatsen opleveren. Ook zullen we hierdoor in november en december wat ongemak hebben voor de spelende leden op de banen 4, 5 en 3. Vanzelfsprekend proberen we de overlast voor bewoners en spelende leden zoveel mogelijk te beperken. Begin 2020 gaan we de groene afscheiding tussen SV Kickers en TV Leimuiden realiseren en de nieuwe terrassen en looppaden aanleggen. Voor de start van de voorjaarscompetitie begin April 2020 hopen we fase 2 volledig te kunnen afronden.

4. Tennis PUBQUIZ
12 oktober organiseren onze tennispub quiz master Joris en Niels weer een Tennis Pubquiz, aanvang 20.00 uur Inschrijven met koppels 2 personen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

5. En dan nog even dit

  • Op 14 september heeft onze jeugd weer haar jaarlijkse jeugduitje gehad. Met 20 tenniskids is de jeugdcommissie en ouders naar oa de JumpXl en glow in the dark midgetgolf geweest. Was een geslaagde dag weer. Voor de foto’s zie onze Facebook pagina.
  • Op 10 september is de najaarscompetitie weer gestart. De stoere mannen en vrouwen van TV Leimuiden zijn weer goed bezig!
  • Voor het rackettrekken op de vrijdagavonden; volg de berichten op Facebook of via de speciale app groep. Wil je meedoen of in de appgroep; meld je dan even aan bij Jeanette 06 53481941.
  • Op 31 oktober 2019 eindigt de samenwerking met de tennisschool I’M Tennis. Na 1 november starten de trainingen en het winterprogramma van de Zaanse Tennisschool met Bas Klaassen. 
  • Twee weken gelden is onze coniferenhaag gesnoeid door Aad Markx en Jeanette van der Vliet. Onze parkcommissie heeft al het groen weer netjes afgevoerd. Veel dank voor het gedane werk. De gemeente Kaag en Braassem heeft hierdoor weer de sloot met de Kievit netjes kunnen schoonmaken.

Geniet nog van de mooie nazomer!

Jan Beeks
Voorzitter