• foto1.jpg
 • foto2.jpg
 • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden,

Even een korte nieuwsflash zo net voor de grote vakantie uittocht.

1. Enkel Clubkampioenschappen
De Enkel Clubkampioenschappen zijn in volle gang, De eerste partijen zijn gespeeld door onze enthousiaste enkel spelers. Ga zeker even kijken deze week op het park om even te genieten van een heerlijk potje tennis en natuurlijk de gezelligheid van onze leden.

2. Open Toernooi Kookploeg
Op mijn oproep voor een extra Open Toernooi Kook ploeg zijn niet veel reacties gekomen.  Daarom breng ik dit graag nog even bij jullie onder de aandacht. We zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen (teams van 2), die ons huidige kookploeg team tijdens het Open Toernooi willen komen versterken. We zoeken specifiek een team van 2 mensen voor de woensdag avond en voor de maandag of dinsdagavond. Voor de duidelijkheid het gaat om:

 • Woensdag 21 augustus
 • Maandag 19 of dinsdag 20 augustus

Het thema dit jaar van ons Open Toernooi is “Ik hou van Holland”. Niet verplicht maar wel leuk als je ook dit thema verwerkt in je keuze voor je menu. Vanzelfsprekend sta je niet alleen, we hebben een zeer ervaren crew, die je kunnen helpen met keuze en afstemming van je menu, inkoop van producten en de organisatie van de avond zelf. Wie oh wie wil en kan onze vaste crew even een handje helpen op één of beide dagen?  Heb je ideeën? Vind je koken leuk? Vind je het een uitdaging om te koken voor een grote groep OT spelers? Ontvang je graag complimenten? Ja? Wacht dan niet en reageer direct. Dan is dit JOUW kans!! Graag even reageren rechtstreeks naar mij.

3. Tennislessen in de winter
Onze nieuwe Zaanse Tennisschool heeft de inschrijving geopend voor tennislessen in de winter (bekijk hier de flyer). Van 4 november 2019 tot en met 25 maart 2020 hebben ze een winter programma, zoals al eerder door Bas Klaassen aangekondigd aan alle leden. Hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de keuze voor je ideale tijdstip in de week. Stuur even een email met de volgende gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Naam 
 • Adres 
 • Email adres 
 • Telefoonnummer 
 • Speelsterkte 
 • Je voorkeurstijden
 • Met wie je wil lessen (iedereen dient zich aan te melden) 

Heb je andere wensen voor les op maat dan kun je ook contact opnemen met: De Zaanse Tennisschool; Bas Klaassen; 06-10909065

4. Inschrijven Leimuiden Open Dubbeltoernooi
Het beroemde TV Leimuiden Open Dubbel Toernooi 25+ en 50+ staat van 17 tot en met 25 augustus op de kalender. De inschrijving is open voor alle KNLTB leden. De ervaring leert dat dit populaire toernooi druk bezocht wordt door onze collega verenigingen in de buurt. Inschrijven op www.toernooi.nl of op de site van TV Leimuiden. De inschrijving sluit op zondag 28 juli om 23.59 uur.

5. Mixdubbel-clubkampioenschappen
Bijna aansluitend organiseert de Activiteiten Commissie het Mixdubbel-clubkampioenschappen 30-08-2019 t/m 08-09-2019. Inschrijven is geopend op www.toernooi.nl.

Jan Beeks
Voorzitter