• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste allemaal,

Tijdens ons Open Toernooi kunnen we altijd genieten van heerlijk vers en gezond bereid eten voor een hele schappelijke prijs. Onze Open Toernooi deelnemers zijn gewend om een uitstekende maaltijd te kunnen kiezen op de toernooidagen. Ook dit jaar gaat onze OT Kookploeg hier weer mee aan de slag en we vragen deze keer jullie hulp.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen (teams van 2), die ons huidige kookploeg team willen komen versterken. We zoeken specifiek een team van 2 mensen voor de woensdag avond en voor de maandag of dinsdagavond. Voor de duidelijkheid het gaat om:

  • Woensdag 21 augustus
  • Maandag 19 of dinsdag 20 augustus

Het thema dit jaar van ons Open Toernooi is “Ik hou van Holland”. Niet verplicht maar wel leuk als je ook dit thema verwerkt in je keuze voor je menu. Vanzelfsprekend sta je niet alleen, we hebben een zeer ervaren crew, die je kunnen helpen met keuze en afstemming van je menu, inkoop van producten en de organisatie van de avond zelf. Het is niet alleen heel dankbaar werk, het is ook heel gezellig om met deze ploeg te werken. 

Wie oh wie wil en kan onze vaste crew even een handje helpen op één of beide dagen?

Heb je ideeën? Vind je koken leuk? Vind je het een uitdaging om te koken voor een grote groep OT spelers? Ontvang je graag complimenten? Ja? Wacht dan niet en reageer direct. Dan is dit JOUW kans!!

Graag even reageren rechtstreeks naar mij.

Jan Beeks