• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden,

Regelmatig evalueren we onze contractpartners en bekijken of ze nog voldoen aan onze wensen en eisen voor TV Leimuiden. Zo hebben we ook gesprekken gevoerd met I’M Tennis, onze huidige tennisschool, die de tennislessen sinds 2011 verzorgt op onze vereniging.

Uit de terugkoppeling van de diverse leden, die tennislessen volgen, hebben we kritische kanttekeningen gehoord en hebben dit eind 2018 besproken met I’M Tennis. De uitkomst bracht ons niet dichter tot elkaar en daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een alternatief.

Deze hebben we gevonden in de recent opgerichte Zaanse Tennisschool (http://www.dezaansetennisschool.nl) onder leiding van een oude bekende van TV Leimuiden: Bas Klaassen.

We respecteren vanzelfsprekend de lopende afspraken met I’M Tennis. Deze lopen door tot en met 31 oktober 2019.

De bestaande tennislessen via I’M Tennis gaan volgens schema gewoon door tot 31 oktober 2019. In de komende weken zullen we meer informatie verstrekken hoe ingeschreven kan worden voor de tennislessen na 1 november 2019 bij de Zaanse Tennisschool. We willen het team van I’M tennis bedanken voor hun inzet en enthousiasme voor het verzorgen van de tennislessen en wensen Bas Klaassen heel veel succes bij de voorbereidingen voor de tennislessen bij TV Leimuiden vanaf 1 november 2019.

Jan Beeks
Voorzitter