• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Goedendag teamcaptain!

Op zondag 9 juni 2019 (Eerste Pinksterdag) wordt het Witte Sokken Toernooi gehouden bij T.V. Leimuiden. Op dit toernooi draait alles om sportiviteit, rivaliteit en vooral ook gezelligheid! Om dit te bevorderen hebben we een spelvorm bedacht waarin we het in teams van 4 of 5 spelers tegen elkaar opnemen op de tennisbaan. Naast het sportieve deel hebben wij ook nog een originaliteitsprijs voor het team dat het mooist is verkleed, bedenk hierbij ook een goede teamnaam. Uiteraard sluiten we met behulp van de DJ's het toernooi af met een feestje naast de baan. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team, 10 euro daarvan zal gereserveerd worden voor een lekkernij. Mede mogelijk gemaakt door Prik en Proost!

Wij willen jou als teamcaptain vragen een team te formeren om deel te nemen aan dit nu al legendarische toernooi! Er is plek voor een beperkt aantal teams en VOL = VOL dus schrijf je snel in! Maximaal 3 leden van TV Leimuiden per team. En minimaal 1 heer en 1 dame per team.

Zie de flyer voor extra informatie. Inschrijven kan via onderstaande link:

http://tvleimuiden.nl/wittesokken

Na inschrijving ontvang je een Tikkie om het inschrijfgeld te voldoen. Pas na betaling van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief.

Met sportieve groet, 

De organisatie van het Witte Sokken Toernooi