• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Beste allemaal,

Afgelopen donderdag 31 januari 2019 heeft de Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden mij als nieuwe voorzitter en opvolger van Ed Fallaux gekozen. Ik ben vereerd met de warme ontvangst en steun door de leden van TV Leimuiden om als voorzitter gekozen te mogen worden.

Als dank voor zijn tomeloze inzet en bevlogenheid in de afgelopen 12 jaar heeft de ALV Ed verkozen tot Lid van Verdienste. Meer dan terecht. Ed heeft een bloeiende club gebouwd met een prachtige tennis accommodatie, een grote groep trouwe vrijwilligers en sponsoren en bovenal een gezellige schare tennissende leden. Ed heeft vanaf 2007 tennis weer op de kaart gezet in Leimuiden. Maar we zijn nog niet van hem af. We zijn blij dat hij beschikbaar blijft als onze coach voor het bestuur, zijn bijdrage blijft leveren in de onderhoudscommissie en in de bouwcommissie voor de uitbreiding van ons clubhuis en de nieuwe 6e baan en minibaan. Hiermee is de continuïteit voor onze vereniging en voor de bouw van een toekomst bestendig sportpark goed geborgd.

Voor de leden die mij niet of minder goed kennen even een korte introductie. Ik ben getrouwd met Monique Houben en we hebben twee prachtige zonen, Martijn (23) en Thomas (21). We wonen sinds 1990 in Leimuiden en inmiddels op de Beukenlaan (op de hoek met de Robiniahof) met zicht op ons tennispark. Sinds 2008 actief lid van TV Leimuiden. Van 2002 tot nu heb ik in het bestuur gezeten als penningmeester van het Oranje Comité Leimuiden, die ieder jaar met een grote groep enthousiaste vrijwilligers Koningsdag en de Feestweek in Leimuiden organiseert. (www.ocleimuiden.nl) In de afgelopen maanden heb ik deze werkzaamheden zo goed mogelijk overgedragen aan nieuwe frisse opvolgers, zodat ook de continuïteit van de prachtige Feestweek evenementen voor jongeren en iets ouder als Plomp D’rin, Sprietlopen, Polderrace, senioren Sloepentocht, Mens Erger je Niet, kermis Leimuiden etc gewaarborgd is. Ik was dan ook verrast en verheugd dat ik tijdens de ALV van Oranje Comité voorzitter Ron Kouwenberg een lekkere fles overhandigd kreeg als dank voor mijn inzet in de afgelopen jaren bij het Oranje Comité Leimuiden. Ook andere vrijwilligers taken in en voor Leimuiden heb ik overgedragen om alle energie naast mijn 5-daagse werkweek te kunnen geven aan TV Leimuiden.

In 2019 gaat we veel tijd en energie stoppen in leuke evenementen voor (nieuwe) leden en werving van nieuwe jeugd en senior leden, We hebben een ambitieuze agenda voor de komende jaren qua bouw/verbouw plannen van ons park. Afhankelijk van de werkelijke kosten van de huidige aanpassingen en uitbreidingen in uitvoering op ons park gaan we kijken hoe we, afwegende nut en noodzaak, financieel verantwoorde prioriteiten kunnen stellen.

In de komende weken ga ik alle commissies af om mezelf voor te stellen en plannen en ideeën voor 2019 te bespreken. Vanzelfsprekend hoor ik graag van onze leden wat we anders en beter kunnen doen, ten faveure van onze TV Leimuiden.

Dan nog even dit:

  • Ons park is op dit moment door de vorst tot nader order gesloten. Zodra het weer het toelaat gaat de onderhoudscommissie weer aan de slag om ons park weer tennis klaar te krijgen. Hou de website hierover in de gaten.
  • Wintertoernooi 16 februari 2019 Tijden: 18.30-23.00 uur.  Sporthal Terwegen 2171 AG Sassenheim. Open voor inschrijving voor alle leden. Check even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /
  • Vacature: We zijn op zoek naar een nieuwe schoonmaker/ster van ons clubgebouw; 31 Maart t/m 31 Oktober 3x per week; totaal 9 uur per week. Vanaf! November t/m 30 Maart 1x per week; totaal 3 uur. Weet je iemand die dit graag doet? Meer informatie bij mij.
  • Algemene Verordening Gegevensbescherming oftewel AVG, onze nieuwe privacywet, stelt dat we van ieder lid toestemming nodig hebben om bijvoorbeeld fotomateriaal te publiceren van toernooien/evenementen op onze website en/of Facebook. Zoals al aangekondigd tijdens de ALV hopen we dat alle leden ons deze toestemming zullen verlenen. Vooralsnog is het plan om tijdens het uitdelen van de nieuwe ledenpassen 2019 ieder lid te vragen om deze verklaring te ondertekenen.
  • Op weer een heel mooi en sportief tennisseizoen 2019!

Tot binnenkort weer op ons park.

Jan Beeks

Voorzitter TV Leimuiden