• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Hallo Tennissers van Kaag en Braassem,

Zoals elk jaar wordt het tennisseizoen afgesloten met de Kaag en Braassem Cup. Voor alle leden van de tennisverenigingen binnen gemeente Kaag en Braassem is dit tennistoetje een mooie traditie aan het worden. Nog één keer mogen we de rackets kruisen om dit keer vooral de eer van je eigen vereniging (en natuurlijk jezelf) te verdedigen. Dit jaar zijn jullie van harte welkom op ons gezellige tennispark in Leimuiden, van 3 tot en met 11 november. Er wordt gestreden in de dames-, gemengd- en herendubbel categorieën vanaf 17 jaar en in de niveaus 4 t/m 8.

Wij hopen jullie in grote getale te ontvangen, dus vertel het rond en neem je clubgenoten mee! Wij zullen er nog een mooi en gezellig tennis feestje van maken samen met jullie, voordat velen van ons de tennis-winterslaap in gaan of de binnenbanen opzoeken. Schrijf je via de volgende link in voor het Kaag en Braassem toernooi 2018 (https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6C11993B-25E6-4CEC-A0D9-A5C7C6BD3DDD). De inschrijving sluit op zondag 21 oktober 2018.

Verdere informatie zal worden gedeeld op toernooi.nl en via de website van Tennisvereniging Leimuiden (www.tvleimuiden.nl).

Met vriendelijke tennisgroet,
Edwin Andreoli
namens TV Leimuiden en de Kaag en Braassem toernooicommissie