• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Inmiddels hebben wij 16 aanmeldingen voor d actie, maak kennis met tennis. Als je wilt kun je de komende weken gewoon instromen, hieronder onze algemene mail met info over deze actie.

Dank voor uw interesse in Tennisvereniging Leimuiden, de actie maak kennis met tennis. Tennis wordt gezien als een echte zomersport, maar toch tennist half nederland het hele jaar door. Ook in Leimuiden, alleen hebben wij vorstgevoelige banen, waardoor we de laatste weken stil liggen.

Het zomerseizoen gaat over twee weken starten, in de week van 27 maart starten de jeugdlessen. Dat is inmiddels na Pasen geworden vanwege de vorstperiode. Als je later wil beginnen dan die week, ook goed, dan starten de 6 weken later.

De tennisschool die de lessen geeft, gaat de indelingen maken met de bestaande leden, dat betekent dat iedere middag er les is, alleen zijn de groepen verschillend qua niveau, dus vooral ook qua leeftijden. Qua plaatsing van jullie, gaan wij daar proberen zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Vindt je 1x per week genoeg, of zou je ook 2x per week willen, dat horen wij graag. Tevens je vaste verhindering in de week, op basis daarvan hoor je over 1,5 week je lesmoment(en). DEZE KRIJGEN WIJ GRAAG VAN U OP KORTE TERMIJN PER EMAIL. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tennisschool heeft de rackets voor jullie, dus die hoef je voorlopig niet te kopen. Afhankelijk van de leeftijd, wordt er met een kleur bal (zwaarte) gespeeld.

Na 6 weken horen wij dan graag of je het zo leuk vindt dat je het jaar af wil maken, dat kan dan nog steeds met onze rackets, maar als je dan wilt gaan kopen, kunnen wij daarin advies geven (bij onze sponsor www.tennisdirect.nl hebben wij ook korting).

De lessen worden gegeven door tennisschool IM Tennis, duren altijd een uur. De leraar heeft Ernst Slegtenhorst, een ervaren trainer met een rijk onderwijsverleden.

Wij hebben een jeugdcommissie, bestaande uit Jessika Spaargaren, Yvonne Rotteveel, Patricia Matrone, Annelotte van Berkel, Wilco Koot, Roelof Achterveld, Gregory Monsees en Marcel van Bruggen.

Naast de les kun je als lid van TV Leimuiden vrij tennissen (jeugd ieder dag, tot 19.00 uur), daarnaast organiseren wij een aantal evenementen voor de jeugd.

  • Nationale sportweek, vrijdag 20 april, 15.30-17.30 uur, GUY den heijer komt, oud nederland jeugdkampioen
  • Junior seniortoernooi, 20 mei (1e pinksterdag), 13.00-15.00 uur
  • Club enkel, Club dubbel, zondag 24 juni gehele dag
  • Kindervakantiewek, donderdagmmiddag 23 aug inloopmiddag
  • Tikkie takkie toernooi, Halloweentoernooi : woensdag 31 oktober
  • Pepernotentoernooi : 1 december 13.00 uur