• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Op zaterdag 9 december 2017 zal weer de traditionele Kerstmarkt van Leimuiden worden gehouden Bij de Boerderij. Een inmiddels zeer succesvol en drukbezocht evenement in het dorp voor jong en oud, inwoners en hun gasten.

Nieuw onderdeel van de Kerstmarkt is de Rotary Santa Run in Leimuiden. Daarbij kan men 2,5 à 3 kilometer lopen, rennen of huppelen voor het goede doel. Na afloop ontvangt ieder een medaille en een gratis warme chocomel. Daarna kan men heerlijk over de Kerstmarkt slenteren en genieten van stalletjes vol kerst ideeën en cadeaus, glühwein, snert en worst, en een speelhoek voor de kinderen. 

Iedereen mag meedoen, individueel of als groep. Voorwaarde is natuurlijk wèl, dat alle lopers verkleed gaat als SANTA.

Graag wil Rotaryclub Jacobswoude u vragen mee te doen aan dit lopers event. De opbrengst van de Rotary Santa Run én de Kerstmarkt samen is namelijk voor het goede doel. Bij de inschrijving geeft ieder aan wat volgens hem of haar het goede doel moet zijn. Bijvoorbeeld de school of de vereniging waar men lid van is. Doelen worden niet meegeteld, als deze individuen of bedrijven betreffen. En …. het goede doel moet iets te maken hebben met Leimuiden. Om 17:00 uur wordt het goede doel "uit de hogehoed" getrokken door een belangrijke persoon van Leimuiden, die we nu nog geheimhouden.

Hoe kun je je als individuele loper inschrijven?

Individueel inschrijven kost  € 10 per deelnemer. Daarvoor ontvang je een startbewijs, een complete SANTA uitrusting (jas, broek, riem, muts, baard), een medaille en warme chocomel na afloop.

Wil je je met een team inschrijven?

Sportteams, verenigingen, clubs en scholen kunnen zich ook met een heel team tegelijk inschrijven voor de gezellige Rotary Santa Run. De kosten per deelnemer bedragen in dat geval € 5.

Schrijf s.v.p. in via leimuiden.rotarysantarun.nl. Daarna nemen wij contact met u op.

We hopen u te zien!

 

Namens het bestuur van Rotaryclub Jacobswoude 

 

Anne le Fèvre
vz. Commissie Community/International

 

Informatiebriefbrief Rotary Santa Run 2017