• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg
 TV Leimuiden zoekt jeugdleden

 Voor zowel de junioren, als de senioren van TV Leimuiden  is het seizoen weer gestart door middel van de traditionele openingstoernoeien.

 Qua senioren draait TV Leimuiden al jaren erg goed, qua junioren kan de club extra leden gebruiken. Inmiddels heeft zich een hele nieuwe jeugdcommissie gevormd met veel actieve spelers, zoals Greg Monsees en Wilco Koot van Heren Zaterdag 1, Yvonne Rotteveel en Annelotte van Berkel van Dames Zaterdag 1, Jessica Spaargaren, Roelof Achterveld, Patricia Matrone en Marcel van Bruggen, welke samen met Kim de Weille en nieuwe clubtrainer Bas Klaassen er de schouders onder hebben gezet.

Afgelopen zaterdag is men gestart met een succesvol openingstoernooi, het volgende grote evenement wordt vrijdag 21 april, tijdens de Sportweek. TV Leimuiden heeft dan Guy den Heijer uitgenodigd, professioneel tennisser, 4x Nederlands Jeugdkampioen. Hij zal die vrijdagmiddag komen demonsteren hoe leuk tennis is, met clinics en een demonstratiepartij. Guy zijn levensmotto is, “ik hoef nog maar 1033 mensen op de wereldranglijst te passeren, dan ben ik de nummer 1 van de wereld”.

 TV Leimuiden start voor de jeugd ook een wervingsprogramma, “maak kennis met tennis”. Jeugd (t/m 16 jaar) kan dan 6 weken tennissen voor 10 euro, daarin zit dan ook een wekelijkse les.

 Rondom de sportweek start dit programma, maar degenen die niet kunnen wachten, die kunnen zich al aanmelden door middel van een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugdlid betekent incl. les, tennissen op de club, deelname aan diverse toernooien, zoals de World Tour Kids, eigen toernooien enz.

 TV Leimuiden bestaat sinds 1975, is gevestigd aan de Beukenlaan in Leimuiden en telt zo’n 450 leden. Op www.tvleimuiden.nl staat veel informatie, zoals ook het nieuwe jeugdbeleidsplan.