• foto1.jpg
 • foto2.jpg
 • foto3.jpg

Beste Leden van TV Leimuiden,

Even een korte nieuwsflash zo net voor de grote vakantie uittocht.

1. Enkel Clubkampioenschappen
De Enkel Clubkampioenschappen zijn in volle gang, De eerste partijen zijn gespeeld door onze enthousiaste enkel spelers. Ga zeker even kijken deze week op het park om even te genieten van een heerlijk potje tennis en natuurlijk de gezelligheid van onze leden.

2. Open Toernooi Kookploeg
Op mijn oproep voor een extra Open Toernooi Kook ploeg zijn niet veel reacties gekomen.  Daarom breng ik dit graag nog even bij jullie onder de aandacht. We zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen (teams van 2), die ons huidige kookploeg team tijdens het Open Toernooi willen komen versterken. We zoeken specifiek een team van 2 mensen voor de woensdag avond en voor de maandag of dinsdagavond. Voor de duidelijkheid het gaat om:

 • Woensdag 21 augustus
 • Maandag 19 of dinsdag 20 augustus

Het thema dit jaar van ons Open Toernooi is “Ik hou van Holland”. Niet verplicht maar wel leuk als je ook dit thema verwerkt in je keuze voor je menu. Vanzelfsprekend sta je niet alleen, we hebben een zeer ervaren crew, die je kunnen helpen met keuze en afstemming van je menu, inkoop van producten en de organisatie van de avond zelf. Wie oh wie wil en kan onze vaste crew even een handje helpen op één of beide dagen?  Heb je ideeën? Vind je koken leuk? Vind je het een uitdaging om te koken voor een grote groep OT spelers? Ontvang je graag complimenten? Ja? Wacht dan niet en reageer direct. Dan is dit JOUW kans!! Graag even reageren rechtstreeks naar mij.

3. Tennislessen in de winter
Onze nieuwe Zaanse Tennisschool heeft de inschrijving geopend voor tennislessen in de winter (bekijk hier de flyer). Van 4 november 2019 tot en met 25 maart 2020 hebben ze een winter programma, zoals al eerder door Bas Klaassen aangekondigd aan alle leden. Hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de keuze voor je ideale tijdstip in de week. Stuur even een email met de volgende gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Naam 
 • Adres 
 • Email adres 
 • Telefoonnummer 
 • Speelsterkte 
 • Je voorkeurstijden
 • Met wie je wil lessen (iedereen dient zich aan te melden) 

Heb je andere wensen voor les op maat dan kun je ook contact opnemen met: De Zaanse Tennisschool; Bas Klaassen; 06-10909065

4. Inschrijven Leimuiden Open Dubbeltoernooi
Het beroemde TV Leimuiden Open Dubbel Toernooi 25+ en 50+ staat van 17 tot en met 25 augustus op de kalender. De inschrijving is open voor alle KNLTB leden. De ervaring leert dat dit populaire toernooi druk bezocht wordt door onze collega verenigingen in de buurt. Inschrijven op www.toernooi.nl of op de site van TV Leimuiden. De inschrijving sluit op zondag 28 juli om 23.59 uur.

5. Mixdubbel-clubkampioenschappen
Bijna aansluitend organiseert de Activiteiten Commissie het Mixdubbel-clubkampioenschappen 30-08-2019 t/m 08-09-2019. Inschrijven is geopend op www.toernooi.nl.

Jan Beeks
Voorzitter

Beste allemaal,

Tijdens ons Open Toernooi kunnen we altijd genieten van heerlijk vers en gezond bereid eten voor een hele schappelijke prijs. Onze Open Toernooi deelnemers zijn gewend om een uitstekende maaltijd te kunnen kiezen op de toernooidagen. Ook dit jaar gaat onze OT Kookploeg hier weer mee aan de slag en we vragen deze keer jullie hulp.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen (teams van 2), die ons huidige kookploeg team willen komen versterken. We zoeken specifiek een team van 2 mensen voor de woensdag avond en voor de maandag of dinsdagavond. Voor de duidelijkheid het gaat om:

 • Woensdag 21 augustus
 • Maandag 19 of dinsdag 20 augustus

Het thema dit jaar van ons Open Toernooi is “Ik hou van Holland”. Niet verplicht maar wel leuk als je ook dit thema verwerkt in je keuze voor je menu. Vanzelfsprekend sta je niet alleen, we hebben een zeer ervaren crew, die je kunnen helpen met keuze en afstemming van je menu, inkoop van producten en de organisatie van de avond zelf. Het is niet alleen heel dankbaar werk, het is ook heel gezellig om met deze ploeg te werken. 

Wie oh wie wil en kan onze vaste crew even een handje helpen op één of beide dagen?

Heb je ideeën? Vind je koken leuk? Vind je het een uitdaging om te koken voor een grote groep OT spelers? Ontvang je graag complimenten? Ja? Wacht dan niet en reageer direct. Dan is dit JOUW kans!!

Graag even reageren rechtstreeks naar mij.

Jan Beeks

TV Leimuiden organiseert voor de 32e keer haar open Dubbeltoernooi, 17 t/m 25 augustus 2019 vindt dit plaats aan de Beukenlaan te Leimuiden.
 
Op zaterdag 17 augustus start het open Toernooi voor de 25 +, op maandag start het 50+ toernooi. Finales 50+ op vrijdag, van de 25+ op zondag 25 augustus.
 
In beide leeftijdscategorieen wordt gespeeld dubbel, in de mix, dames en heren dubbel, niveau 4 t/m 8.
 
Inmiddels staat de inschrijving open op mijnknltb.toernooi.nl. TV Leimuiden nodigt iedereen uit zich in te schrijven, hoe minder verhinderingen je opgeeft, des te kleiner is de kan dat je wordt uitgeloot.
 
Het Open Dubbel Toernooi van Leimuiden telt al vele jaren meer dan 500 deelnemers en is daarmee een van de succesvollere Open Toernooien in de omgeving.
Info over het toernooi is hier te vinden.

Beste Leden van TV Leimuiden,

Regelmatig evalueren we onze contractpartners en bekijken of ze nog voldoen aan onze wensen en eisen voor TV Leimuiden. Zo hebben we ook gesprekken gevoerd met I’M Tennis, onze huidige tennisschool, die de tennislessen sinds 2011 verzorgt op onze vereniging.

Uit de terugkoppeling van de diverse leden, die tennislessen volgen, hebben we kritische kanttekeningen gehoord en hebben dit eind 2018 besproken met I’M Tennis. De uitkomst bracht ons niet dichter tot elkaar en daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een alternatief.

Deze hebben we gevonden in de recent opgerichte Zaanse Tennisschool (http://www.dezaansetennisschool.nl) onder leiding van een oude bekende van TV Leimuiden: Bas Klaassen.

We respecteren vanzelfsprekend de lopende afspraken met I’M Tennis. Deze lopen door tot en met 31 oktober 2019.

De bestaande tennislessen via I’M Tennis gaan volgens schema gewoon door tot 31 oktober 2019. In de komende weken zullen we meer informatie verstrekken hoe ingeschreven kan worden voor de tennislessen na 1 november 2019 bij de Zaanse Tennisschool. We willen het team van I’M tennis bedanken voor hun inzet en enthousiasme voor het verzorgen van de tennislessen en wensen Bas Klaassen heel veel succes bij de voorbereidingen voor de tennislessen bij TV Leimuiden vanaf 1 november 2019.

Jan Beeks
Voorzitter

Goedendag teamcaptain!

Op zondag 9 juni 2019 (Eerste Pinksterdag) wordt het Witte Sokken Toernooi gehouden bij T.V. Leimuiden. Op dit toernooi draait alles om sportiviteit, rivaliteit en vooral ook gezelligheid! Om dit te bevorderen hebben we een spelvorm bedacht waarin we het in teams van 4 of 5 spelers tegen elkaar opnemen op de tennisbaan. Naast het sportieve deel hebben wij ook nog een originaliteitsprijs voor het team dat het mooist is verkleed, bedenk hierbij ook een goede teamnaam. Uiteraard sluiten we met behulp van de DJ's het toernooi af met een feestje naast de baan. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team, 10 euro daarvan zal gereserveerd worden voor een lekkernij. Mede mogelijk gemaakt door Prik en Proost!

Wij willen jou als teamcaptain vragen een team te formeren om deel te nemen aan dit nu al legendarische toernooi! Er is plek voor een beperkt aantal teams en VOL = VOL dus schrijf je snel in! Maximaal 3 leden van TV Leimuiden per team. En minimaal 1 heer en 1 dame per team.

Zie de flyer voor extra informatie. Inschrijven kan via onderstaande link:

http://tvleimuiden.nl/wittesokken

Na inschrijving ontvang je een Tikkie om het inschrijfgeld te voldoen. Pas na betaling van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief.

Met sportieve groet, 

De organisatie van het Witte Sokken Toernooi