• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Ook voor onze vereniging is er weer de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de najaarscompetitie. Er zijn 7 speeldagen, zie bijlage speeldata najaar 2017.
Er zijn meerdere inschrijfmogelijkheden. 
Maar onze vereniging stelt alleen de zaterdag en de zondag beschikbaar.
En daarnaast, door de week, alleen als het overdag is – ochtend en middag.
Dus…. Niet de avonden door de week!!!
Bekijk de inschrijfmogelijkheden op de andere bijlagen

Beste tennissers,

Sportcentrum Nieuwkoop daagt je uit om volgend winterseizoen mee te doen met onze competitie.

De competitie gaat in oktober 2017 van start en wij zouden het super leuk vinden als met een team mee speelt!

De competitie wordt gespeeld met een team van vier personen, bestaande uit twee heren en twee dames. Op speeldag speel je als team een dames dubbel, een heren dubbel en twee mix partijen, elke wedstrijd duurt een uur. Inschrijven kan in de 6, 7 en de 8.

De zondagcompetitie bestaat uit een zestal wedstrijddagen. Op de slotdag verzorgt het Sportcentrum een heerlijke lunch. De kosten van de competitie bedragen € 65,- per persoon en inschrijven kan tot 15 september.

De speeldata en het inschrijfformulier kun je in de bijlage wintermixcompetitie-nieuwkoop-2017-2018.pdf vinden.

Met sportieve groeten,
Mariska Oudshoorn en Muriël Luijben
Sportcentrum Nieuwkoop

 TV Leimuiden zoekt jeugdleden

 Voor zowel de junioren, als de senioren van TV Leimuiden  is het seizoen weer gestart door middel van de traditionele openingstoernoeien.

 Qua senioren draait TV Leimuiden al jaren erg goed, qua junioren kan de club extra leden gebruiken. Inmiddels heeft zich een hele nieuwe jeugdcommissie gevormd met veel actieve spelers, zoals Greg Monsees en Wilco Koot van Heren Zaterdag 1, Yvonne Rotteveel en Annelotte van Berkel van Dames Zaterdag 1, Jessica Spaargaren, Roelof Achterveld, Patricia Matrone en Marcel van Bruggen, welke samen met Kim de Weille en nieuwe clubtrainer Bas Klaassen er de schouders onder hebben gezet.

Afgelopen zaterdag is men gestart met een succesvol openingstoernooi, het volgende grote evenement wordt vrijdag 21 april, tijdens de Sportweek. TV Leimuiden heeft dan Guy den Heijer uitgenodigd, professioneel tennisser, 4x Nederlands Jeugdkampioen. Hij zal die vrijdagmiddag komen demonsteren hoe leuk tennis is, met clinics en een demonstratiepartij. Guy zijn levensmotto is, “ik hoef nog maar 1033 mensen op de wereldranglijst te passeren, dan ben ik de nummer 1 van de wereld”.

 TV Leimuiden start voor de jeugd ook een wervingsprogramma, “maak kennis met tennis”. Jeugd (t/m 16 jaar) kan dan 6 weken tennissen voor 10 euro, daarin zit dan ook een wekelijkse les.

 Rondom de sportweek start dit programma, maar degenen die niet kunnen wachten, die kunnen zich al aanmelden door middel van een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugdlid betekent incl. les, tennissen op de club, deelname aan diverse toernooien, zoals de World Tour Kids, eigen toernooien enz.

 TV Leimuiden bestaat sinds 1975, is gevestigd aan de Beukenlaan in Leimuiden en telt zo’n 450 leden. Op www.tvleimuiden.nl staat veel informatie, zoals ook het nieuwe jeugdbeleidsplan.

I am tennis, I’M Tennis…

Die eerste 3 woorden zijn al sinds ik tennis speel op mij van toepassing. Sinds 1985.

De tweede 3 woorden zijn vanaf nu op mij van toepassing. Na een aantal gesprekken met ArJan Wille, een paar leden van de jeugdcommissie en de voorzitter van Leimuiden zijn we de samenwerking aangegaan.

Mijn naam is Bas Klaassen, ik ben 41 jaar en woon in Assendelft samen met Esther (mijn vrouw) en mijn 14-jarige zoon Levi.

Beste leden van TV Leimuiden,

Na vele mooie jaren neem ik afscheid als trainer op TV Leimuiden. Ik heb met zeer veel plezier gewerkt op jullie club. Na zoveel jaar moet ik toegeven dat TV Leimuiden ook wel een beetje 'mijn' clubie is geworden. Ik heb sommige jeugdspelers volwassen zien worden, beginners zich zien ontwikkelen tot meer ervaren spelers. Het warme contact met veel spelers, het warme onthaal op de club (maar ook in de supermarkt, bij de bakker, etc) zal ik zeker gaan missen, evenals het fijne contact met Kim. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, de samenwerking en het plezier in de afgelopen jaren.