• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Hallo Tennissers van Kaag en Braassem,

Zoals elk jaar wordt het tennisseizoen afgesloten met de Kaag en Braassem Cup. Voor alle leden van de tennisverenigingen binnen gemeente Kaag en Braassem is dit tennistoetje een mooie traditie aan het worden. Nog één keer mogen we de rackets kruisen om dit keer vooral de eer van je eigen vereniging (en natuurlijk jezelf) te verdedigen. Dit jaar zijn jullie van harte welkom op ons gezellige tennispark in Leimuiden, van 3 tot en met 11 november. Er wordt gestreden in de dames-, gemengd- en herendubbel categorieën vanaf 17 jaar en in de niveaus 4 t/m 8.

Wij hopen jullie in grote getale te ontvangen, dus vertel het rond en neem je clubgenoten mee! Wij zullen er nog een mooi en gezellig tennis feestje van maken samen met jullie, voordat velen van ons de tennis-winterslaap in gaan of de binnenbanen opzoeken. Schrijf je via de volgende link in voor het Kaag en Braassem toernooi 2018 (https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6C11993B-25E6-4CEC-A0D9-A5C7C6BD3DDD). De inschrijving sluit op zondag 21 oktober 2018.

Verdere informatie zal worden gedeeld op toernooi.nl en via de website van Tennisvereniging Leimuiden (www.tvleimuiden.nl).

Met vriendelijke tennisgroet,
Edwin Andreoli
namens TV Leimuiden en de Kaag en Braassem toernooicommissie

Ook voor onze vereniging is er weer de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de najaarscompetitie. Er zijn 7 speeldagen, zie bijlage speeldata najaar 2018.
Er zijn meerdere inschrijfmogelijkheden. 

Onze vereniging stelt in principe alleen de zaterdag en de zondag beschikbaar, maar dit najaar hebben we van het bestuur toestemming gekregen om 2 teams toe te laten op de donderdagavond in de 8&9 competitie:

Zie a 1e klasse: 8 en 9 spelers die al een poosje tennissen
Zie a 2e klasse: 8 en 9 spelers die net met tennissen begonnen zijn

En...

Ook heeft het bestuur toestemming gegeven om op vrijdagavond 2 teams toe te laten. (één team thuis en één team uit!!) Daarnaast blijft het racket trekken wel bestaan.

Bekijk de inschrijfmogelijkheden op de andere bijlagen

Hallo beste tennisliefhebbers,

Ik ben Ernst Slegtenhorst, geboren in 1976, en met veel plezier sta ik les te geven. Er langzaam ingerold om vervolgens mijn A- en B-licentie te halen via de KNLTB. Ten tijde van de A-opleiding heb ik in Rotterdam de openbare PABO gedaan. Parttime voor de klas gestaan en fulltime op de baan lesgegeven. Op mijn zesde begonnen op Triomf in Bergschenhoek. Toen kwam TOEG in beeld waar ik lang competitie heb gespeeld op hoofdklasse niveau landelijk heren. Eigen speelsterkte was 3-3.

Na een tijd voor een tennisschool gewerkt te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen en dat is gelukt op TC Schiebroek. En nu een volgende uitdaging in Leimuiden. Wat me drijft om les te geven is dat ik mensen vooruit wil zien gaan. Of het kinderen zijn of volwassenen, hoog of lager niveau. Verbetering zien en plezier hebben in het spel. Dat vind ik heel belangrijk.

Beste Leden van Leimuiden,

Na een aantal seizoenen met plezier les te hebben gegeven, heb ik besloten om toch te stoppen met lesgeven bij de club. Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden in Aalsmeer, waar ik de taak heb om o.a selectie jeugd naar een hoger niveau te helpen. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de gezelligheid in de les. Uiteraard woon ik nog steeds in het dorp, dus kom ik jullie vanzelf nog tegen. Ik wens jullie heel veel tennisplezier toe deze zomer en wens de nieuwe trainer heel veel succes toe.

Groetjes,
Kim de Weille

Beste leden,

Na uitvoerig overleg met de tennisverenigingen in de gemeente Kaag & Braassem, De Tweesprong en Time Off, hebben wij een samenwerkingsovereenkomst getekend om De Tweesprong een betere bezetting te laten krijgen. Het grote bijkomend voordeel voor onze leden is dat de prijzen behoorlijk omlaag zijn gebracht en zijn wij trots op het gezamenlijke resultaat.

Brief omtrent de overeenkomst en de nieuwe bijbehorende prijzen.