• foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg

Morgen, donderdag, gaat het park weer open!

De banen zijn hier en daar nog zacht. Mocht er er kuilen ontstaan, vul de kuil dan aan met gravel! Dat is voor veiligheid en het behoud van goeden banen.

 

 

 

Beste allemaal,

Afgelopen donderdag 31 januari 2019 heeft de Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden mij als nieuwe voorzitter en opvolger van Ed Fallaux gekozen. Ik ben vereerd met de warme ontvangst en steun door de leden van TV Leimuiden om als voorzitter gekozen te mogen worden.

Als dank voor zijn tomeloze inzet en bevlogenheid in de afgelopen 12 jaar heeft de ALV Ed verkozen tot Lid van Verdienste. Meer dan terecht. Ed heeft een bloeiende club gebouwd met een prachtige tennis accommodatie, een grote groep trouwe vrijwilligers en sponsoren en bovenal een gezellige schare tennissende leden. Ed heeft vanaf 2007 tennis weer op de kaart gezet in Leimuiden. Maar we zijn nog niet van hem af. We zijn blij dat hij beschikbaar blijft als onze coach voor het bestuur, zijn bijdrage blijft leveren in de onderhoudscommissie en in de bouwcommissie voor de uitbreiding van ons clubhuis en de nieuwe 6e baan en minibaan. Hiermee is de continuïteit voor onze vereniging en voor de bouw van een toekomst bestendig sportpark goed geborgd.

Op 14 november 2018 hebben wij in een speciale ALV de aanwezige leden geïnformeerd over onze definitieve plannen en planning.

Wij beginnen met de uitbouw van het clubgebouw, waarbij er oa. nieuwe kleedkamers incl. douches en een werkruimte/opslag worden gecreëerd. Wij hopen in januari 2019 te starten en in april klaar te zijn.

In november 2019 hopen wij te starten met de aanleg van de 6e baan en de minibaan. De oefenmuur die op tekening staat, komt mogelijk in een later stadium, maar is in 1e instantie wegbezuinigd.

Wij bedanken de bouwploeg (Ed, Rene, Piet, Marcel, Thomas en Roelof) voor haar voorbereiding en de aanwezige leden voor de belangstelling.

TV Leimuiden gaat bouwen aan een nog mooiere toekomst!

Het bestuur van TV Leimuiden

Beste leden,

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019. In dit stukje staat aangegeven hoe je dit kunt doen. Ook zijn er een aantal documenten met extra informatie.

Er zijn twee competitiesoorten: door de week en op zaterdag/zondag. Het is niet de bedoeling om voor beide competitiesoorten in te schrijven. Maak als team zelf de keuze voor doordeweeks of zaterdag/zondag.

Schrijf je in voor 24 december 2018, dan hebben we nog de tijd om de teamindelingen te maken en alles bij de bond aan te melden. Je kunt je alleen aanmelden door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen